Lourens de Lange
KNOFFELDOOPSOUS
 250 ml maaskaas 
 Of 
 250 ml roomkaas ...
 2 knoffelhuisies, fyn gedruk 
 60 ml dun room ( 1/ 4 k ) 
 12.5 ml Pietersielie, gekap ( 1 E ) 
 Heelwat sout 
 METODE 
 Klop maaskaas of roomkaas tot room en voeg gemaalde knoffelhuisies en dun room by – klits met `n elektriese klitser. 
 Voeg sout na smaak by, asook gekapte pietersielie. 
 Bedien met aartappelskyfies en met fondue-etes.
KNOFFELDOOPSOUS
250 ml maaskaas
Of
250 ml roomkaas ...
2 knoffelhuisies, fyn gedruk
60 ml dun room ( 1/ 4 k )
12.5 ml Pietersielie, gekap ( 1 E )
Heelwat sout
METODE
Klop maaskaas of roomkaas tot room en voeg gemaalde knoffelhuisies en dun room by – klits met `n elektriese klitser.
Voeg sout na smaak by, asook gekapte pietersielie.
Bedien met aartappelskyfies en met fondue-etes.
250 ml maaskaas
Of
250 ml roomkaas ...
2 knoffelhuisies, fyn gedruk
60 ml dun room ( 1/ 4 k )
12.5 ml Pietersielie, gekap ( 1 E )
Heelwat sout
METODE
Klop maaskaas of roomkaas tot room en voeg gemaalde knoffelhuisies en dun room by – klits met `n elektriese klitser.
Voeg sout na smaak by, asook gekapte pietersielie.
Bedien met aartappelskyfies en met fondue-etes.
