Tuesday 20 August 2013

Wildspastei

Poppie Coetzer (Kokkedoor):

 Wildspastei: 1.5kg vleis gekook met water en 1teel naeltjies stukkies. Varkvet in blokkies gesny stowe tot sag. Voeg 250ml vleisaftreksel 25ml kookolie 1ui gekap 50ml koekmeel 250ml room n pak gesnyde sampioene 10ml. Aangemaakte mostert 5ml origanum sout en peper na smaak 3ml suiker (vulsel) kors: 125ml water 125ml olyfolie 1 eier geklits 250ml koekmeel 15ml bakpoeier 2ml sout vars gekapte pietersielie



Metode vir pastei 5reineer vlei braai sampioene en uie tot glanserig voeg vleis by braai liggies voeg 250ml aftreksel by meng mostertpoeier meel en room saam gooi by vleis kook tot dik verwyder van stoof skep in bak. Meng best vir kors gooi oor vleis bak 25min