Tuesday, 13 August 2013

PITA MET KRAKERIGE SLAAI




PITA MET KRAKERIGE SLAAI

JY BENODIG
6 klein of 4 medium pita-broodjies
1 koppie wit kool, fyngekap
2 medium geelwortels, in dun repies gesny
2 eetlepels rosyne
3 eetlepels grondboontjies
2 eetlepels pampoenpitte
2 eetlepels mayonnaise
1 eetlepel olyfolie
sap van ½ suurlemoen
1 eetlepel pietersielie, gekap
seesout
grofgemaalde swartpeper
METODE
Berei of verhit pitabroodjies volgens aanwysings. Laat afkoel en sny in helftes om 12 bakkies te kry. Plaas kool, wortels en rosyne in mengbak. Rooster grondboontjies en pampoenpitte liggies in ‘n droë pan. Voeg by slaai. Voeg mayonnaise, olie en pietersielie by. Geur liggies met sout en peper. Skep in pitabroodjies.