Tuesday, 5 June 2012

Making Caramel





Willa Cloete
Unopened can of condensed milk + 8 hours on low (completely submerged in water) in the crock pot + cool down in the fridge = Caramel! Other pinners say this is the best caramel they've ever had, and it's so easy! Need to try this!
Elsabie Templeton
‎45min in stoompot is lank genoeg maar onthou dit water MOET die blikkies goed bedek anders gaan hulle ontplof en jy het karamel oor jou hele kombuis!! dis die moeite werd om sommer 'n paar blikkies saam te stoom.
Adéle-Herman Stemmet

OP STOOF
Op die stoof kook dit 3 ure.
Trek die papiere af dis 'n groot gemors.
As jy in 'n alluminium kastrol kook gooi bietjie suurlemoensap of sommer 'n halwe suurlemoen in die water, dan het jy nie
aan die einde die gevlekte kastrol nie.
Gooi kookwater op ek kook sommer 5 blikkies op 'n slag.
Vul gedurig die water aan want as daardie blikkies droog kook het jy 'n baie taai kombuis.

IN STOOMPOT
In die stoompot kook dit 30 minute vandat die pot op stoom is.
Haal dadelik uit want dit hou aan kook as dit in die kookwater staan en kan te donker word.