Tuesday, 29 May 2012

VINNIGE HOENDER KERRIE MET BROCCOLI




Vida Nell
Vanaand se ete:
3 k (500g) gaar, opgesnyde hoender
180g gestoomde broccoli
1 blik (440g) geroomde hoender sop (kan vervang word met sampioen)
1/2 k melk
2 piesangs, opgesny
2 t kerrie poeier
2 e suurlemoensap
1/2 k mayonnaise
3/4 k gerasperde cheddar kaas
1/2 k fyn droee broodkrummels

Sproei oondbak liggies en sit al die hoenderstukkies daarin.
Versprei die gestoomde broccoli en piesang bo-oor die hoender.
Meng sop, melk, kerrie, suurlemoensap en mayonnaise en giet bo-oor. Meng liggies
Meng gerasperde kaas en broodkrummels en versprei bo-oor dis.
Bak by 180C vir ongeveer 15-20 minute of tot kaas gesmelt is.
Bedien met rys, mango chutney en vars slaai.