Jeanette van den Berg
500 ml meel
150 ml suiker
10 ml bakpoeier
2 ml sout
100 g botter
2 eiers
250 ml melk
500 ml gerasperde cheddarkaas
60 ml Marmite
60 ml botter
Sif die meel, bakpoeier en sout saam. Smelt die 100 g botter en voeg die gesifte droë bestanddele by. Klits die eiers en melk saam en voeg by die bottermengsel. Roer die kaas by. Gooi in ‘n gesmeerde bak (20 cm x 15 cm) en bak vir 15 minute teen 200 °C. Smelt intussen die Marmite en 60 ml botter saam. Wanneer die tert uit die oond kom, gooi die Marmite-mengsel oor. Sny in blokke.
150 ml suiker
10 ml bakpoeier
2 ml sout
100 g botter
2 eiers
250 ml melk
500 ml gerasperde cheddarkaas
60 ml Marmite
60 ml botter
Sif die meel, bakpoeier en sout saam. Smelt die 100 g botter en voeg die gesifte droë bestanddele by. Klits die eiers en melk saam en voeg by die bottermengsel. Roer die kaas by. Gooi in ‘n gesmeerde bak (20 cm x 15 cm) en bak vir 15 minute teen 200 °C. Smelt intussen die Marmite en 60 ml botter saam. Wanneer die tert uit die oond kom, gooi die Marmite-mengsel oor. Sny in blokke.