6 eiers,
8 lepels meel,
1 koppie fyn wit suiker,
1 koppie melk,
1 koppie dikmelk,
2 lepels botter,
2 onse korente,
1 ons konfyt,
25 soet amandels
Kraak die amandels ensit dit in warm water sodat die velletjies los gaan, klop die eiers goed, maak die botter so effentjies lou en klop by die eiers. Voeg dan die suiker by en werk goed deur. Voeg dan die melk en dikmelk by , strooi die meel daaroor en roer dan goed. Werk die konfyt in die deeg in en roer alles deeglik. Plaas in ‘n gesmeerde skottel en bak vir een uur. Sodra die poedig gaar is, sny die amandels in middle of lengte deur en steek dit mooi oral op die poeding.
8 lepels meel,
1 koppie fyn wit suiker,
1 koppie melk,
1 koppie dikmelk,
2 lepels botter,
2 onse korente,
1 ons konfyt,
25 soet amandels
Kraak die amandels ensit dit in warm water sodat die velletjies los gaan, klop die eiers goed, maak die botter so effentjies lou en klop by die eiers. Voeg dan die suiker by en werk goed deur. Voeg dan die melk en dikmelk by , strooi die meel daaroor en roer dan goed. Werk die konfyt in die deeg in en roer alles deeglik. Plaas in ‘n gesmeerde skottel en bak vir een uur. Sodra die poedig gaar is, sny die amandels in middle of lengte deur en steek dit mooi oral op die poeding.