100 Ml Margarien
500 G Aartappel
50 Ml Gekapte Ui
50 Ml Gekapte Groen Rissie
200 Ml Gerasperde Kaas
4 Eiers
5 Ml Sout
5 Ml Peper
5 Mlmosterd
340 G Weense Worsies
Metode
Smelt Margarien In Pan.
Braai Ui Effens Bruin.
Voeg Soetrissie En Aarappels By.
Sit Deksel Op Pan En Verhit Vir 5 Min Oor Lae Hitte.
Klits Eiers En Voeg Geurmiddels By.
Gooi Eiers Oor Die Aartappel Mengsel.
Rangskik Gesnyde Weense Worsies Oor Die Aartappel Mengsel.
Sit Pan Se Deksel Op Verlaag Hitte En Verhit Mengsel Vir 10 Min Of Tot
Gestol.
Sny In Skywe En Bedien.
500 G Aartappel
50 Ml Gekapte Ui
50 Ml Gekapte Groen Rissie
200 Ml Gerasperde Kaas
4 Eiers
5 Ml Sout
5 Ml Peper
5 Mlmosterd
340 G Weense Worsies
Metode
Smelt Margarien In Pan.
Braai Ui Effens Bruin.
Voeg Soetrissie En Aarappels By.
Sit Deksel Op Pan En Verhit Vir 5 Min Oor Lae Hitte.
Klits Eiers En Voeg Geurmiddels By.
Gooi Eiers Oor Die Aartappel Mengsel.
Rangskik Gesnyde Weense Worsies Oor Die Aartappel Mengsel.
Sit Pan Se Deksel Op Verlaag Hitte En Verhit Mengsel Vir 10 Min Of Tot
Gestol.
Sny In Skywe En Bedien.