Sous:
50ml water
125ml melk
...60ml botter
60ml suiker
2ml vanilla
Deeg:
1 eier
25ml appelkooskonfyt
5ml bakpoeier
5ml koeksoda
125ml koekmeel
125ml suiker
250ml melk
2ml sout
Sous:
Mikrogolf water tot kookpunt, voeg res van bestandele by, mikrogolf nog minuut, hou eenkant.
Deeg:
Meng eiers en suiker goed, voeg konfyt by en roer. Sif meel, bakpoeier en sout bo-oor, meng goed. Los koeksoda in melk op, voeg by meelmengsel en meng tot 'n slap deeg.
Mikrogolf vir 7min op hoog of tot gaar. Gooi sous bo-oor en laat staan so bietjie. dubbel beslag vat so 12 tot 14min
2ml vanilla
Deeg:
1 eier
25ml appelkooskonfyt
5ml bakpoeier
5ml koeksoda
125ml koekmeel
125ml suiker
250ml melk
2ml sout
Sous:
Mikrogolf water tot kookpunt, voeg res van bestandele by, mikrogolf nog minuut, hou eenkant.
Deeg:
Meng eiers en suiker goed, voeg konfyt by en roer. Sif meel, bakpoeier en sout bo-oor, meng goed. Los koeksoda in melk op, voeg by meelmengsel en meng tot 'n slap deeg.
Mikrogolf vir 7min op hoog of tot gaar. Gooi sous bo-oor en laat staan so bietjie. dubbel beslag vat so 12 tot 14min
(Resep van ons ou blad op fb)