Tuesday 27 September 2011

Sticky varkribbetjie























(30 minute - 4 porsies)
  • 8 varkribbetjies (sowat 1 kg)
  • 100 ml tamatiesous
  • 100 ml blatjang
  • 50 ml sojasous
  • 150 ml Worcestersous
  • 2 knoffelhuisies, fyngekap
Verhit jou oond tot 220 °C. Plaas ’n groot stuk tinfoelie op jou bakplaat. (Dit sal keer dat die sous aan die bakplaat vasbrand.) Meng die tamatiesous, blatjang, sojasous, Worcestersous en knoffel goed saam. Gooi die sous oor die ribbetjies en maak seker hulle is lekker bedek met die sous. Plaas die ribbetjies op die bakplaat en hou die res van die sous om so nou en dan oor die ribbetjies te smeer. Rooster vir 10 minute aan elke kant - smeer af en toe met die sous. Jy kan die ribbetjies teen die einde vir ’n paar minute onder die rooster-element sit as jy hulle brosser wil hê. Sit voor saam met broodrolletjies en slaai.

Resep uit SARIE’08