Monday, 12 September 2011
Microwave Chocolate cake
MICROWAVE CHOCOLATE CAKE
1 Cup Cake Flour
1 Cup hot tap Water
3 Tbsp Cocoa mixed with the Flour OR
3 Tbsp Coffee dissolved in Water (ek gebruik altwee, dit gee die koek so ‘n Mocha Choca smaak)
pinch of Salt
2 eggs
1 tsp Vanilla Essence
1 cup white Castor Sugar (gewone suiker werk ook, maak net seker dit los op, so meng maar eers die eiers en suiker saam tot die suiker opgelos is en meng dan by die res.)
3 teasp baking powder
Stir all ingredients together and put into greased ring microwave dish. (ek het dit al in ‘n gewone ronde Tupper bak en ‘n roomysbak gemaak).
Place on a up-turned plate to raise it off the bottom of the microwave.
Cook for 7 minutes on high. (in my mikrogolf is hy op 5 minute al gaar, hang af van die WATTS, so check maar voor die tyd anders is die koek droog)
If skewer comes out clean, it is ready
Dankie Roline dat jy die resep met ons gedeel het