HAWAISE LAMTJOPS
Marinade:
1 blik (440gr) pynappelstukke gedreineer
40ml sojasous
40ml appelasyn...
2ml mosterdpoeier
12.5ml olyfolie
Meng alles en gooi bo-oor tjops vir ongeveer 3 ure. Haal tjops uit en sit marinade eenkant.
Braai nou die tjops tot bruin in vlakpan. Rangskik tjops op bodum van casserol strooi sout,peper en 50ml bruinsuiker bo-oor en giet marinade weer bo-oor tjops.
Bedek en bak vir ongeveer 1 uur tot gaar. Indien sous bietjie dun is verdik met maizina.
Bedien met lekker gebakte aartappels, potato wedges, slaai
Marinade:
1 blik (440gr) pynappelstukke gedreineer
40ml sojasous
40ml appelasyn...
2ml mosterdpoeier
12.5ml olyfolie
Meng alles en gooi bo-oor tjops vir ongeveer 3 ure. Haal tjops uit en sit marinade eenkant.
Braai nou die tjops tot bruin in vlakpan. Rangskik tjops op bodum van casserol strooi sout,peper en 50ml bruinsuiker bo-oor en giet marinade weer bo-oor tjops.
Bedek en bak vir ongeveer 1 uur tot gaar. Indien sous bietjie dun is verdik met maizina.
Bedien met lekker gebakte aartappels, potato wedges, slaai