Appel en Muesli beskuit
1 kg (1 pak) bruismeel
7.5 ml (1 ½ t) koeksoda
7.5 ml (1 ½ t) sout
500 ml (2 k) muesli...
187 ml (3/4 k) sultanas
125g (1 pakkie) gedroogde appel ringe, fyn gesnipper
375 ml (1 ½ k) suiker
500 ml (2 k) karringmelk
250 ml (1 k) natuurlike jogurt
3 eiers
500g botter, gesmelt
1 kg (1 pak) bruismeel
7.5 ml (1 ½ t) koeksoda
7.5 ml (1 ½ t) sout
500 ml (2 k) muesli...
187 ml (3/4 k) sultanas
125g (1 pakkie) gedroogde appel ringe, fyn gesnipper
375 ml (1 ½ k) suiker
500 ml (2 k) karringmelk
250 ml (1 k) natuurlike jogurt
3 eiers
500g botter, gesmelt
Stel oond op 180 °C
Sif meel, koeksoda en sout
Roer muesli, sultanas, appel en suiker by
Klits karringmelk, jogurt en eiers goed.
Roer gesmelte botter sodat dat dit glad en roer by karringmelk mengsel.
Voeg by meelmengsel en roer met hout lepel tot goed gemeng.
Skep deeg in gesmeerde broodpanne en bak vir 50 tot 60 min. of tot toetspen skoon uitkom.
Laat afkoel en breek in stukke.
Droog teen 70C vir 5 uur of langer uit tot droog.
Sif meel, koeksoda en sout
Roer muesli, sultanas, appel en suiker by
Klits karringmelk, jogurt en eiers goed.
Roer gesmelte botter sodat dat dit glad en roer by karringmelk mengsel.
Voeg by meelmengsel en roer met hout lepel tot goed gemeng.
Skep deeg in gesmeerde broodpanne en bak vir 50 tot 60 min. of tot toetspen skoon uitkom.
Laat afkoel en breek in stukke.
Droog teen 70C vir 5 uur of langer uit tot droog.