Spaanse tamatie-en-eier-gebak
Eier-tamatiegebak
![](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v8/f6b/1/16/25fe.png)
![](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v8/f6b/1/16/25fe.png)
![](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v8/f6b/1/16/25fe.png)
![](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v8/f6b/1/16/25fe.png)
![](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v8/f6b/1/16/25fe.png)
![](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v8/f6b/1/16/25fe.png)
genoeg vir 4
Verhit oond tot 120 °C. Meng tamatiesmoor, baba-tamaties, tiemie en ham in ’n bak. Vul 4 oondbestande bakkies halfpad met tamatiesmoor-mengsel. Breek een eier bo-op in elke bakkie. Bak in die oond tot eier gaar is en sprinkel vars parmesaan en swartpeper oor.