Meksikaanse Maalvleis
Wat jy gaan nodig hê
- 1 Eetlepel olyfolie
- 500g Bees/Wilds maalvleis
- 1 Fyn gekerfde ui
- 1 Teelepel knoffel
- 1 Mielie (mielies van die stronk afgehaal)
- 1 Fyn gekerfde rooipeper
- 1 Gekerfde rissie (een met jou persoonlike brandsmaak komplimenteer)
- 1 Eetlepel Cayenne peper
- 2 Fyn gesnyde tamaties
- 4 Wit sampioene (in skyfies gesny)
- 1 Teelepel tamatiepasta
- ½ Koppie water of vleisafkooksel
- 1 Koppie gemengde kruie
- ʼn Stysel om saam die vleis te eet soos heel, groot aartappels
Bedien saam met ʼn stysel soos ʼn heel, oopgesnyde aartappel of ʼn vars roosterkoek. Vir n ekstra smaak van Meksiko, eet saam met suurroom en guacamole.