Grondboontjiebotter-en-piesang-kaaskoek
Genoeg vir 4 glasies
◾50 g koekies, fyngedruk
◾25 g botter, gesmelt
◾60 ml grondboontjiebotter...
◾150 g roomkaas
◾80 g strooisuiker
◾75 g kondensmelk
◾150 g piesangs, fyngedruk
◾100 ml room, styfgeklop
Genoeg vir 4 glasies
◾50 g koekies, fyngedruk
◾25 g botter, gesmelt
◾60 ml grondboontjiebotter...
◾150 g roomkaas
◾80 g strooisuiker
◾75 g kondensmelk
◾150 g piesangs, fyngedruk
◾100 ml room, styfgeklop
Meng koekies en botter en druk koekiemengsel vas onder in glasies. Smelt grondboontjiebotter tot loperig en giet eweredig oor koekies.
Plaas roomkaas, strooisuiker, kondensmelk en piesang in ’n mengbak en meng goed met ’n klitser of voedselverwerker. Vou nou room by die mengsel in en skep mengsel in glasies.
Wenk: Vervang grondboontjiebotter met karamel vir ’n banoffee-kaaskoek.
Plaas roomkaas, strooisuiker, kondensmelk en piesang in ’n mengbak en meng goed met ’n klitser of voedselverwerker. Vou nou room by die mengsel in en skep mengsel in glasies.
Wenk: Vervang grondboontjiebotter met karamel vir ’n banoffee-kaaskoek.