Tuesday, 8 September 2015
PEKAN EN VRUGTE BISCOTTI
PEKAN EN VRUGTE BISCOTTI
Resep
3 eierwitte
½ kop strooisuiker
120 g koekmeel
125 g pekans
60 g gekristaliseerde gemmer
60 g groen glans kersies (vervang met Jelly Babies)
60 g rooi glans kersies
60 g versuikerde lemoenskil
METODE
1. Gebruik die mini loaf tins, die grootte wat as ‘n porsie gesien kan word.
Smeer goed.
Voorverhit oond na 180 ˚ C.
2. Klits die eierwitte tot sagte punt stadium en voeg dan die strooisuiker bietjies vir bietjies by en klop deeglik met elektriese klitser totdat al die suiker goed opgelos het.
Jy sal ‘n sagte meringue kry.
3. Vou die koekmeel en al die bestanddele in die eiermengsel in.
4. Skep die vulsel in die pannetjies en bak by vir 30 - 35 minute.
5. Haal dadelik uit pannetjies en laat goed afkoel.
6. Laat die broodjie oornag geur ontwikkel vir ten minste 12 - 24 uur voordat dit gesny word.
7. Sny in dun skyfies en droog soos beskuit in oond.
HOEVEELHEID: 50 stukkies van ½ cm dikte.
BRON: Hantie Bezuidenhout.