Gebraaide boerewors en kapokaartappels
(25 minute – 4 porsies)
Bring water in ’n kastrol tot kookpunt en kook die aartappels. Vorm agt klein spiraaltjies met die wors en ryg hulle op sosatiestokkies. Verhit ’n klein bietjie sonneblomolie in ’n pan en braai die wors-spirale daarin oor lae hitte tot gaar. Dreineer die aartappels wanneer hulle sag is. Druk fyn. Voeg die botter by en meng goed deur. Voeg nou net genoeg warm melk by om die gewenste dikte tekry. Geur met sout en swartpeper en sit voor saam met die wors.
Bring water in ’n kastrol tot kookpunt en kook die aartappels. Vorm agt klein spiraaltjies met die wors en ryg hulle op sosatiestokkies. Verhit ’n klein bietjie sonneblomolie in ’n pan en braai die wors-spirale daarin oor lae hitte tot gaar. Dreineer die aartappels wanneer hulle sag is. Druk fyn. Voeg die botter by en meng goed deur. Voeg nou net genoeg warm melk by om die gewenste dikte tekry. Geur met sout en swartpeper en sit voor saam met die wors.