Pampoentert
Die gewilde pampoentert.
(2 terte van sowat 15 cm elk)
Deeg
Vulsel
Pampoen-puree
Ek koop sommer gesnyde pampoen by die supermark hiervoor. Pampoen-puree moet lyk soos baie gladde babakos. (sowat 500 ml pampoen-puree)
(Sarie)
(2 terte van sowat 15 cm elk)
Deeg
- 350 g (625 ml) koekmeel
- 2 ml sout
- 30 ml strooisuiker
- 226 g (245 ml) ongesoute botter, in blokkies gesny
- 90 ml water
Vulsel
- 3 groot eiers
- 500 ml pampoen-puree
- 125 ml room
- 110 g (137 ml) bruinsuiker
- 5 ml fyn kaneel
- 2 ml fyn gemmer
- 1 ml sout
Pampoen-puree
Ek koop sommer gesnyde pampoen by die supermark hiervoor. Pampoen-puree moet lyk soos baie gladde babakos. (sowat 500 ml pampoen-puree)
- 500 g gesnyde pampoen
- ekstra water indien nodig
(Sarie)