Mariette se seekosmengsel
Bestanddele
800g gevriesde seekos...
200g skelvis of stokvis
1 ui, gekap
botter
1 pakkie sampioene
2 koppies witsous
1 koppie cheddarkaas.
1 koppie rou rys
Metode
Maak die witsous en voeg die kaas by.
Ontdooi die seekos.
Kook rys tot gaar.
Braai ui en sampioene in botter tot gaar.
Voeg seekos by en stoom vir 5 minute.
Voeg die witsous by en meng goed.
Bedien op rys.
(RSG)
Bestanddele
800g gevriesde seekos...
200g skelvis of stokvis
1 ui, gekap
botter
1 pakkie sampioene
2 koppies witsous
1 koppie cheddarkaas.
1 koppie rou rys
Metode
Maak die witsous en voeg die kaas by.
Ontdooi die seekos.
Kook rys tot gaar.
Braai ui en sampioene in botter tot gaar.
Voeg seekos by en stoom vir 5 minute.
Voeg die witsous by en meng goed.
Bedien op rys.
(RSG)