Kaas Hamburger Pastei
Jy het nodig
sonneblomolie om
patties te braai4 klaargemaakte hamburger-patties
8 snye cheddarkaas
2 velle (400 g elk) blaardeeg
1 eier, geklits
So gemaak:
Verhit jou oond tot
220 °C.
Braai die
hamburger-patties vir so 2 minute weerskante tot bruin. Plaas 4 snye kaas (ewe
ver van mekaar af, na die hoeke toe) op die eerste vel blaardeeg.
Sit ’n patty bo-op
elke stuk kaas. Hoewel die vleis nog warm is, sal die kaas keer dat die deeg
pap word.
Sit nog ’n sny kaas
bo-op elke patty.
Smeer die deeg rondom
elkeen goed met die geklitste eier.
Plaas die tweede vel
deeg oor en druk dit goed af om elke stapeltjie.
Sny die deeg rondom
elke stapeltjie af en druk die deeglae weer goed opmekaar vas.
Vou die deegrande
stewig om sodat die pasteie goed verseël is. Plaas op gesmeerde bakplaat , verf
bo-op met geklitste eier. Bak vir 20 – 25 minute en goudbruin