Wednesday, 13 November 2013

Korslose Sout Tert





Lourens de Lange
Korslose Sout Tert
Bestanddele
450 g Cheddar Kaas
250 g Bacon
Blikkie Weense Worsies ...
8 Geklitste Eiers
4 k Melk
4 e Meelblom
1 e Mosterd
1 e Gedroogde Pietersielie
2 e Gerasperde uie
Sout & Peper

Metode
Rasper kaas en Weense Worsies. Versnipper Bacon. Meng al die ander bestanddele en voeg by kaas mengsel. Verdeel in gesmeerde tertpanne. Bak vir 40 minute teen 180º C.

Wenk
Hierdie tert is ook lekker saam met 'n mengel slaai as ligte middag ete. Gooi die mengsel in kolwyn pannetjies, strooi pietersielie en rooipeper oor, indien verkies. Bak nou teen 180º C vir 10 tot 15 minute. Lewer sowat 5 dosyn.