Die Nataniël Tafel
JY BENODIG
200g donker sjokolade
60g melksjokolade
200g strooisuiker
170g botter
75g gemaalde amandels
3 eiers, geklits
2 tlp goeie kitskoffie
METODE
Voorverhit oond tot 160˚C. Voer medium losboompan met waspapier. Smelt sjokolade oor stomende water. Voeg botter geleidelik by en roer totdat botter gesmelt is. Laat effens afkoel. Roer suiker by. Klits eiers by. Vou amandels en koffie in. Skep in losboompan en bak in oond vir 50 minute. Laat heeltemal afkoel en verwyder uit pan.
JY BENODIG
200g donker sjokolade
60g melksjokolade
200g strooisuiker
170g botter
75g gemaalde amandels
3 eiers, geklits
2 tlp goeie kitskoffie
METODE
Voorverhit oond tot 160˚C. Voer medium losboompan met waspapier. Smelt sjokolade oor stomende water. Voeg botter geleidelik by en roer totdat botter gesmelt is. Laat effens afkoel. Roer suiker by. Klits eiers by. Vou amandels en koffie in. Skep in losboompan en bak in oond vir 50 minute. Laat heeltemal afkoel en verwyder uit pan.