Bestanddele
(4 porsies)
6 wit sampioene, in dun skyfies gesny
1 eetlepel botter
4 eetlepels room
4 teelepels botter
sout en varsgemaalde swartpeper
8 groot eiers
Voorverhit oond op 180 °C
Smelt die eetlepel botter in ’n pan.
Braai die sampioene vir ongeveer 10 minute tot effens bruin.
Geur met sout en swartpeper.
Verdeel die sampioene tussen 4-bakkies.
Plaas nou ’n teelepel botter bo-op die sampioene en dan ’n eetlepel room.
Breek 2 eiers in elke bakkie en geur met sout en swartpeper.
Plaas al 4 bakkies in ’n oondbak en gooi kookwater tot by die helfte van die bakkies.
Plaas vir 20 minute in ’n oond teen 180 °C.
Hou maar dop, want jy bak dit net tot die eiers gestol is.
Die eiergeel moet nog sag wees, want die lekker is om roosterbrood stukkies daarin te doop.
(4 porsies)
6 wit sampioene, in dun skyfies gesny
1 eetlepel botter
4 eetlepels room
4 teelepels botter
sout en varsgemaalde swartpeper
8 groot eiers
Voorverhit oond op 180 °C
Smelt die eetlepel botter in ’n pan.
Braai die sampioene vir ongeveer 10 minute tot effens bruin.
Geur met sout en swartpeper.
Verdeel die sampioene tussen 4-bakkies.
Plaas nou ’n teelepel botter bo-op die sampioene en dan ’n eetlepel room.
Breek 2 eiers in elke bakkie en geur met sout en swartpeper.
Plaas al 4 bakkies in ’n oondbak en gooi kookwater tot by die helfte van die bakkies.
Plaas vir 20 minute in ’n oond teen 180 °C.
Hou maar dop, want jy bak dit net tot die eiers gestol is.
Die eiergeel moet nog sag wees, want die lekker is om roosterbrood stukkies daarin te doop.