Lourens de Lange
1 Blik ingelegde geel oog bone ( of ander) ontwater
1 Blik ingelegde asparagus - ontwater en in helfte gesny
1 Rooi peper opgekerf2 Koppies fyn opgekerfde broccoli
1/2 Rooi ui fyn opgekerf
1 Rooi tamatie opgekap
1 Geel tamatie opgekap
1 t. Gekapte knoffel
1 t. Basil
1 t. Oregano
1/2 k. Suurlemoen sap
Sout en Peper
Meng alles saam en geniet.
1 Blik ingelegde geel oog bone ( of ander) ontwater
1 Blik ingelegde asparagus - ontwater en in helfte gesny
1 Rooi peper opgekerf2 Koppies fyn opgekerfde broccoli
1/2 Rooi ui fyn opgekerf
1 Rooi tamatie opgekap
1 Geel tamatie opgekap
1 t. Gekapte knoffel
1 t. Basil
1 t. Oregano
1/2 k. Suurlemoen sap
Sout en Peper
Meng alles saam en geniet.
1 Blik ingelegde asparagus - ontwater en in helfte gesny
1 Rooi peper opgekerf2 Koppies fyn opgekerfde broccoli
1/2 Rooi ui fyn opgekerf
1 Rooi tamatie opgekap
1 Geel tamatie opgekap
1 t. Gekapte knoffel
1 t. Basil
1 t. Oregano
1/2 k. Suurlemoen sap
Sout en Peper
Meng alles saam en geniet.