Tuesday, 10 July 2012

Mikrogolf Sjokoladepoeding



sous:
300ml water
125ml suiker
25ml kakao
2 ml kaneel
Deeg:
125ml suiker
50ml olie
1 eier
25ml kakoa

2 ml vanilje
knip sout
250ml meelblom
15ml bakpoeier
125ml melk
1 plak 100gr peppermint sjokolade
Plaas sousbest. in bak 21cm in deursnee en 10cm diep
Mikrogolf 3 min op hoog
Haal uit en roer goed om te meng. Klits suiker, olie en eier goed saam.
Voeg kakao, vanilje en sout by en roer tot gemeng
Sif meel en bakpoeier saam en roer beurtelings met melk by eiermengsel
roer helfte van die sjokolade by, deeg is slap.
Skep deeg in sous
Mikrogolf 4 1/2 min op medium en 4 1/2 min op hoog
Strooi oorblywende sjokolade bo-oor en laat n rukkie staan