Thursday, 10 May 2012

Spesery idee - Maroccan





Neem ‘n organza sakkie en sit daarin die speserye wat benodig word om jou gunsteling gereg te maak. Bv. Roosmaryn takkie, Botteltjie Italiaanse speserye, ens. (Dit werk veral goed as dit ‘n resep is met ongewone bestandele wat mens nie noodwendig elke dag in die huis het nie. – bv. Maroccan) Skryf dan jou resep neer op mooi skryfpapier en rol dit toe in ‘n afdroogdoek soos ‘n boekrol. Maak die organza sakkie en “boekrol” aanmekaar vas met ‘n mooi spesiale lint of plaas dit in ‘n mooi geskenkmandjie

Resep vir die Maroccan:


"This spice blend is used extensively in Moroccan cooking.Use the freshest spices you can find. Recipe found on the net."
Ingredients
    • 5 teaspoons ground nutmeg
    • 5 teaspoons ground cumin
    • 5 teaspoons ground coriander
    • 2 1/2 teaspoons allspice
    • 2 1/2 teaspoons ground ginger
    • 1 1/4 teaspoons cayenne pepper
    • 1 1/4 teaspoons cinnamon
Directions
Mix spices together and store in an airtight container.