Wilna Dorfling
PIESANGBROOD
JY MOET HOM DIE 20 MINUTE LAAT RYS - MOENIE DIT "SKIEP" NIE.
500 ml bruismeel
1 blikkie kondensmelk
6 ryp piesangs - fyngemaak
Meng bestanddele saam en laat rys in pan vir 20 minute.
Bak vir 20 - 25 minute by 180 grade C.
Nou net uit oond gekom , ek kan nie glo dit het so mooi gerys met die min bestandele nie !
PIESANGBROOD
JY MOET HOM DIE 20 MINUTE LAAT RYS - MOENIE DIT "SKIEP" NIE.
500 ml bruismeel
1 blikkie kondensmelk
6 ryp piesangs - fyngemaak
Meng bestanddele saam en laat rys in pan vir 20 minute.
Bak vir 20 - 25 minute by 180 grade C.
Nou net uit oond gekom , ek kan nie glo dit het so mooi gerys met die min bestandele nie !
JY MOET HOM DIE 20 MINUTE LAAT RYS - MOENIE DIT "SKIEP" NIE.
500 ml bruismeel
1 blikkie kondensmelk
6 ryp piesangs - fyngemaak
Meng bestanddele saam en laat rys in pan vir 20 minute.
Bak vir 20 - 25 minute by 180 grade C.
Nou net uit oond gekom , ek kan nie glo dit het so mooi gerys met die min bestandele nie !