Pages

Wednesday 26 June 2013

KAAS EN WORSIE MUFFINS:




KAAS EN WORSIE MUFFINS:

1 groot eier
200 ml melk
250ml koekmeelblom
10 ml bakpoeier
2 ml mosterdpoeier
2-3 Weense worsies, in dun skyfies gesny

250ml gerasperde cheddarkaas

1. Breek eier in ‘n maatbeker, klits liggkies met ‘n vurk en vul met melk aan (tot 250 ml).
 2. Sif die meel, bakpoeier en mosterdpoeier saam.
 3. Voeg die melkmengsel by en meng tot meel aangeklam is, beslag behoort klonterig te wees.  Gooi die worsies en kaas by en meng deur.
 4. Skep beslag in ‘n gesmeerde muffinpan sodat holtes twee derdes vol is.
 5. Bak sowat 15 minute in ‘n voorverhitte oond teen 200C of tot goudbruin. Sit voor met botter.