Aartappelslaai
GENOEG VIR 6 MENSE
15 ml (1 e) olyfolie
8 baba-uie, gehalveer...
100 g spek, gesny
15 ml (1 e) meel
15 ml (1 e) heelgraanmosterd
300 g baba-aartappels, gehalveer
500 ml (2 k) sider
100 g groenbone
2 murgpampoentjies, gesny
sout en vars gemaalde peper
100 g ertjies
hand vol pietersielie
GENOEG VIR 6 MENSE
15 ml (1 e) olyfolie
8 baba-uie, gehalveer...
100 g spek, gesny
15 ml (1 e) meel
15 ml (1 e) heelgraanmosterd
300 g baba-aartappels, gehalveer
500 ml (2 k) sider
100 g groenbone
2 murgpampoentjies, gesny
sout en vars gemaalde peper
100 g ertjies
hand vol pietersielie
1. Verhit die olyfolie in ’n pan en braai die uie 5 min. tot dit begin karamelliseer. Voeg die spek by. Braai 4 min. tot bruin, roer die meel en heelgraanmosterd by. Voeg die aartappels by en giet die sider oor.
2. Laat saggies met ’n deksel op 20 min. kook.
3. Voeg die groenbone en murgpampoentjies by. Kook 8 min. Geur met die sout en vars gemaalde peper en roer die ertjies en pietersielie by.
2. Laat saggies met ’n deksel op 20 min. kook.
3. Voeg die groenbone en murgpampoentjies by. Kook 8 min. Geur met die sout en vars gemaalde peper en roer die ertjies en pietersielie by.