Pages

Thursday, 29 November 2012

Karamelkaaskoek




Kors
2 pakkies Tennisbeskuitjies, fyn gedruk
2 ml kaneel
125 ml gesmelte margarien

Vulsel
2 houers geroomde maaskaas
1 houer karamelkondensmelk
60 ml Ierse roomlikeur
1 pakkie vanieljekitspoeding
1 blik ingedampte melk, yskoud
30 ml gelatien
60 ml kookwater
gevlokte amandels of sjokoladekrulle

Meng die bestanddele vir die krummelkors saam en druk dit op die bodem van 'n tertbord van 20 cm x 40 cm vas. Verkoel tot benodig. Klits maaskaas, karamelkondensmelk en roomlikeur saam. Maak poeding met ingedampte melk aan en verkoel tot styf. Los gelatien in kookwater op tot heeltemal glad en roer by karamelmengsel. Vou kitspoedingmengsel in en meng tot glad. Giet in die krummelkors en verkoel. Sprinkel gevlokte geroosterde amandels oor, of versier met sjokoladekrulle.

Lewer een groot tert.