Pages

Friday, 21 September 2012

CHOCOLATE GANACHE KOEK


Lourens de Lange

N boks van gemengde sjokolade sjokolade koek

Water, groente-olie en eiers genoem vir boks koek mengsel

1 houer sjokolade versiersel Rich & Romerige

1/3 koppie (whipped cream)

1/2 koppie sjokolade semi-soet

2 bars (1,4 gram elk) sjokolade bedek toffee lekkergoed, baie grof gekap

aanwysings

Eerste Verhit oond tot 325 ° C en bak volgens aanwysings op boks in die donker of rubberen panne. Verkoel die koek as gerig op die boks vir twee 8-duim of 9 duim ronde panne.

Plaas 'n tweede koeklaag, afgerond, op 'n bord. Versprei oor 1/3 koppie versiersel. Top met die tweede laag, afgerond kant na bo. Frost kant en die top van die koek met die res van versiersel.

Plas die 1/3 (whipped cream) in kastrol en verhit, verhit tot medium hitte tot warm (moenie kook nie) en verwyder van hitte. Roer sjokolade chips tot gesmelt en glad. Laat 5 minute staan. Gooi sjokolademengsel versigtig oor die middel bo-op die koek, die verspreiding van die rand, 'n paar van die lae kant sprinkel. Garneer koek met karamel lekkers. Verkoel ongeveer 1 uur of totdat die sjokolade. Bedek en verkoel.