Pages

Monday, 11 August 2014

Tuna-en-ertjiepasta




Tuna-en-ertjiepasta
250 g pasta
250 ml bevrore ertjies
30 ml suurlemoensap
45 ml olyf- of avokado-olie...
2 x 170 g-blikkies tuna
30 ml gekapte dille
45 ml gekapte Italiaanse pietersielie

30 ml gekapte kruisementblare
Kook 250 g pasta en dreineer. Voeg 250 ml bevrore ertjies by die pastawater, net voor jy die pasta dreineer. Roer deur en dreineer pasta en ertjies saam. Meng 30 ml suurlemoensap en 45 ml olyf- of avokado-olie met die warm pasta en ertjies. Meng 2 x 170 g-blikkies tuna met die vloeistof en 30 ml gekapte dille, 45 ml gekapte Italiaanse pietersielie en 30 ml gekapte kruisementblare. Sit warm of teen kamertemperatuur voor as ‘n ligte-ete voor.