Pages

Monday, 28 July 2014

Korslose Melktert




Vanessa Fourie Campbell
Korslose Melktert:
45 ml (3 eetl) gesmelte Botter
3 Eiers, geskei
250 ml (1 K) Suiker

250 ml (1 K) Koekmeelblom
5 ml (1 tl) Bakpoeier
1 ml (¼ tl) Sout
5 ml (1 tl) Vanieljegeursel

1 liter (4 K) Melk
Kaneelsuiker

• Voorverhit die oond tot 190C (375F)
• Klits botter, eiergele en suiker goed saam.
• Sif koekmeelblom, bakpoeier en sout saam en voeg by.
• Roer geursel en melk by en meng goed.
• Klits eierwitte styf en vou in mengsel. Skep in ‘n diep, gesmeerde tertbord en strooi kaneelsuiker oor.
• Steek dadelik in die oond en bak 40 minute of tot gestol. Verminder hitte na eerste 25 minute tot 160C (325F). Sit warm voor.