Vanessa Fourie Campbell Korslose Melktert: 45 ml (3 eetl) gesmelte Botter 3 Eiers, geskei 250 ml (1 K) Suiker 250 ml (1 K) Koekmeelblom 5 ml (1 tl) Bakpoeier 1 ml (¼ tl) Sout 5 ml (1 tl) Vanieljegeursel 1 liter (4 K) Melk Kaneelsuiker
• Voorverhit die oond tot 190C (375F) • Klits botter, eiergele en suiker goed saam. • Sif koekmeelblom, bakpoeier en sout saam en voeg by. • Roer geursel en melk by en meng goed. • Klits eierwitte styf en vou in mengsel. Skep in ‘n diep, gesmeerde tertbord en strooi kaneelsuiker oor. • Steek dadelik in die oond en bak 40 minute of tot gestol. Verminder hitte na eerste 25 minute tot 160C (325F). Sit warm voor.