Thursday, 10 November 2011

Glutenvrye beskuit


2 koppies bruin rysmeel
2¾ cup Freedom foods all purpose flour pre-mix gluten free of enige ander gluten free flour mix waarby guar gum gevoeg is
2 koppies klapper
2 koppies amandelmeel


1 koppie sesame saad
2½ koppies of 625 ml skaapjogurt
500 g sojamargarine
5 ml sout
4 eiers
4½ teelepel bakpoeier (gluten vry)
375 ml suiker

Klits die margarine en suiker. Voeg die eiers by een op 'n slag. Sif al die droë bestandele. Voeg jogurt by die eiermengsel en meng al die droë bestandele. Dit maak 'n redelike soliede deeg. Gebruik twee groot broodpanne wat gespuit is met cook and spray. Bak vir 55 min of tot goud bruin op 180. Haal uit die oond laat die beskuitbrode afkoel in die pan. Sny die brood en sny die broodsnye in vingers. Droog die beskuit vingers by 90 tot die beskuit hard en droog is. Laat die beskuit afkoel voor jy dit bêre in a Tupperware.

Dit maak sowat 40 stukkies beskuit.

resep deur: Grietjie

1 comment:

  1. EK WOON IN IERLAND EN WEET NIE OF MENS SKAAP YOGURT HIER KRY NIE. WAARMEE KAN EK SKAAP YOGURT VERVANG? ELBIE RICHTER

    ReplyDelete